Hey I’m Craig - Harley Davidson Street Forum - Street 500 and 750
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 Old 10-29-2019, 09:06 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Hey I’m Craig

I’m buying a 2015 Street 500 I went to look at one today and the battery was dead, the owner said it hadn’t run for about 6 months. We Jump started it with jumper cables but everytime I took the cable off the terminal the bike would just stop. I’m just wondering if anyone knows if this is just a dead battery problem or an alternator problem?
Craig McGough is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 11-01-2019, 05:50 PM
Senior Member
 
Tucsonmax1's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Location: Trenton, NJ
Posts: 1,234
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 205 Post(s)
Garage
The Generator doesn't put out much at Idle. Most likely a Dead Battery. Remove it and have tested.

2019 Hyundai Kona SE Surf Blue




2018 Custom 1200 Black Tempest
Tucsonmax1 is online now  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome