Street 750 Just Cutting Off - Harley Davidson Street Forum - Street 500 and 750
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 6 Old 11-02-2015, 02:02 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Sep 2015
Location: Northern Virginia
Posts: 19
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Garage
(Thread Starter)
Street 750 Just Cutting Off

Has anyone else had an issue with their bike just cutting off? I had 10 miles into a fill up and my bike cut off while riding. I didn't lose my lights only my oil light was on. I pulled off to the side of the road and it restarted without any issue. I'm not sure what could have been the problem and was curious if anyone else ran into this issue.
crackaplease is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 Old 11-02-2015, 06:03 PM
Junior Member
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
There is a recall on the fuel pump. Mine did the same thing. They had it fixed in a couple of days.
Moongoddess5568 is offline  
post #3 of 6 Old 11-02-2015, 06:06 PM
Member
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 54
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 21 Post(s)
This did happen once to me. Thankfully it was only once. Like you said the oil light came on and I was able to pull safely off the road, shut the bike off and I let it sit for a few minutes. Restarted it and it worked fine. Never had the issue happen since, but it definitely threw me for a loop. my only thought is that I revved the engine a bit higher than I normally do because a car was tailing me really close. Only thing I could possibly think of that I did out of the norm as far as riding goes
Jmiske is offline  
 
post #4 of 6 Old 11-03-2015, 05:35 AM
Senior Member
 
Join Date: May 2015
Posts: 766
Mentioned: 14 Post(s)
Tagged: 6 Thread(s)
Quoted: 133 Post(s)
Quote:
Originally Posted by crackaplease View Post
Has anyone else had an issue with their bike just cutting off? I had 10 miles into a fill up and my bike cut off while riding. I didn't lose my lights only my oil light was on. I pulled off to the side of the road and it restarted without any issue. I'm not sure what could have been the problem and was curious if anyone else ran into this issue.


yep, mine did the same thing about 2 weeks ago.
riding about 35 mph and for no reason the motor just died.
after coasting to a stop, I restarted it and drove home.
hadn't done it since.
I did see another post on a thread here a while back where the stealer tech found a bad ground wire that was causing his bike to stall for no reason.


wished I knew which wire to check out.
Rock270 is offline  
post #5 of 6 Old 11-06-2015, 12:00 PM
Senior Member
 
CHIMICHANGATIME's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Location: Angleles City PH
Posts: 187
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 20 Post(s)
Garage
happened to me a few times, each time is when i am slow speed limit areas or stop-n-go traffic. also once witnessed a series of lags n leaps when accelerating from traffic light; made me look like a squid who couldn't control the throttle

2008 VRSCDA, locked in storage
2015 XG750 made in India
both Vivid Black
Honda Wave125 daily scooter
CHIMICHANGATIME is offline  
post #6 of 6 Old 11-07-2015, 07:00 AM
Senior Member
 
Join Date: May 2015
Posts: 766
Mentioned: 14 Post(s)
Tagged: 6 Thread(s)
Quoted: 133 Post(s)
Quote:
Originally Posted by CHIMICHANGATIME View Post
happened to me a few times, each time is when i am slow speed limit areas or stop-n-go traffic. also once witnessed a series of lags n leaps when accelerating from traffic light; made me look like a squid who couldn't control the throttle


that has to be frustrating, not to mention worrisome too.


I'll ask the service manager if the techs can tell me which ground wire to check for a bad ground, if so then i'll post what I find out.
maybe this will eliminate the shutting off for no reason problem.


as far as the lag and leap problem, were you low on fuel when that happened?...if so your bike may still have a defective fuel pump.
Rock270 is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome