M.P.H. / R.P.M. for Street 750 - Harley Davidson Street Forum - Street 500 and 750
User Tag List

 1Likes
  • 1 Post By Botty
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 5 Old 08-25-2018, 07:30 AM Thread Starter
Senior Member
 
Botty's Avatar
 
Join Date: Jul 2018
Location: UK.
Posts: 213
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 17 Post(s)
Garage
(Thread Starter)
M.P.H. / R.P.M. for Street 750

Hi guys / gals.


I am aware that the Street 750 did not come with a tacho until 2018 so some of you may find this useful. I am not saying it is 100% accurate but it is as near as I can get and certainly within + - 50rpm.




Ride safe.
Attached Images
File Type: png Capture.PNG (25.9 KB, 40 views)
meph1st0 likes this.

Botty
Botty is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 08-26-2018, 07:22 AM
Senior Member
 
Join Date: Nov 2016
Location: Tallahassee, Florida
Posts: 160
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 20 Post(s)
Garage
I you buy a V&H FuelPak then you can have the RPM's display on your smartphone.
[email protected] is offline  
post #3 of 5 Old 08-26-2018, 10:55 AM Thread Starter
Senior Member
 
Botty's Avatar
 
Join Date: Jul 2018
Location: UK.
Posts: 213
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 17 Post(s)
Garage
(Thread Starter)
I have a tacho so I am ok - I just put it on here in case anyone on a pre 18 model would find it useful

Botty
Botty is online now  
 
post #4 of 5 Old 08-31-2018, 11:28 PM
Junior Member
 
Join Date: Sep 2017
Location: "Land Of Smiles"
Posts: 14
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Botty,
Mr.EDIAS (the "Manual" guy HA!) here. Please provide more info regarding the tachometer you installed. I have a 2016/750.
Mr.EDIAS is offline  
post #5 of 5 Old 09-01-2018, 03:07 AM Thread Starter
Senior Member
 
Botty's Avatar
 
Join Date: Jul 2018
Location: UK.
Posts: 213
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 17 Post(s)
Garage
(Thread Starter)
Mr.EDIAS I didn't install one. I made enquiries prior to purchasing my 750 about which would work as I was not aware they came with a tacho after 2018 - mine has a tacho. There is a thread on here regarding fitting a tacho and I actually brought one with the intention of fitting it but it's lying in my shed and will likely never see the light of day

Botty
Botty is online now  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome