System failer - Harley Davidson Street Forum - Street 500 and 750
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 6 Old 11-07-2017, 08:24 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
System failer

I have 2015 750, very low miles, everything was fine until I put on the battery tender leads. Went to fire it up, it clicked once, then everything shut off, except for the ignition relay buzzes non stop until the key is turned off. Every now and again it stops, everything comes back on, lights, fuel pump, etc, press the start button, everything dies and ignition relay is buzzing again. Any ideas?
Dariansdragon is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 Old 11-07-2017, 09:20 PM
Senior Member
 
Solo750owner's Avatar
 
Join Date: Jul 2014
Location: Northern Ozaukee County
Posts: 474
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 6 Thread(s)
Quoted: 139 Post(s)
Garage
What type/brand battery tender did you get? If Harley type, plug it in and see if you get the blinking yellow light. If it appears to be working, let it charge overnight. If you see a solid green led then try starting the bike up after disconnecting the tender leads.

Last edited by Solo750owner; 11-07-2017 at 09:21 PM. Reason: little more detail.
Solo750owner is offline  
post #3 of 6 Old 11-07-2017, 11:47 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
I ruled out anything with the battery or tender, also eliminated problem with solenoid, as the problem occurs without the solenoid disconnected.
Dariansdragon is offline  
 
post #4 of 6 Old 11-08-2017, 06:21 AM
Senior Member
 
Tucsonmax1's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Location: Trenton, NJ
Posts: 1,231
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 205 Post(s)
Garage
Test the Battery. Maybe you have a Loose Connection. Bad Ground?


I have had Battery Issues with mine. From time to time. The Tenders(3 different ones) would randomly Abort the charge. Stating "Bad battery". The bike would start. Always tested good. I took it out and replaced with a Hard Drive Lithium. Using my Schumacher SP6, Never had another problem.

2016 Hyundai Tucson SE Coliseum Grey AWD




2018 Custom 1200
Tucsonmax1 is online now  
post #5 of 6 Old 11-08-2017, 10:08 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
System failer

I will check battery again, even tho it shows good voltage, grounds and such
Dariansdragon is offline  
post #6 of 6 Old 11-08-2017, 08:01 PM
Senior Member
 
Tucsonmax1's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Location: Trenton, NJ
Posts: 1,231
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 205 Post(s)
Garage
Try checking the Fuse Relay center. Maybe one of the Relays came loose??

2016 Hyundai Tucson SE Coliseum Grey AWD




2018 Custom 1200
Tucsonmax1 is online now  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Street 750 security system Rahul Harley-Davidson Street Bookings, Dealers & Pricing 23 01-12-2019 07:49 AM
Sound System On Street 500!!! 2nyce29 Harley-Davidson Street General Discussion 13 09-24-2016 02:57 PM
alarm system adapter cable thewhitegorilla Harley-Davidson Street Parts & Accessories 12 07-02-2016 07:01 PM
My DIY Anti-theft system UnaClocker Harley-Davidson Street General Discussion 3 06-07-2016 12:15 AM
Full system exhaust Kojie Harley-Davidson Street Parts & Accessories 3 03-23-2016 01:28 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome