Harley Davidson Street Forums banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
20 Posts
Discussion Starter #1
I rode the bike a week ago, no issues. Rolled it out of the garage this morning, washed it off, turned the key and it's totally dead. I have a charger I hook up to the connector for trickle charge and it is not connecting. Not taking any charge. Light bulbs are extremely faint showing some power getting to them. Horn will not blow but I get a click. Fuses all look good. Bike has 300 miles on it. We have had it since new July 2014.

Any ideas?
 

·
Registered
Joined
·
1,242 Posts
Check the Fuses. Starting with the one on the Tender Harness. Possibly a Bad Battery. You would need to get that Tested. Remove it and take back to the dealer. Or have an Auto Parts store Test it.
 

·
Registered
Joined
·
504 Posts
washed the bike ............................did you hit the "kill switch" by mistake?
 

·
Registered
Joined
·
1,242 Posts
He said the Tender wont connect. Which is a possible bad battery. Or he shorted something out?
 

·
Registered
Joined
·
504 Posts
He said the Tender wont connect
Sorry, I missed that.

YES, check the inline fuse on the Battery tender cable. Mine didn't work either, and the fuse had blown.

It's an SOB to get to because it's connected to the battery terminals (obviously!) BUT the inline fuse holder is so close to the terminals it can be accessed without removing all the wiring and connections, as if to replace the battery!

(At least on my bike that's what they had to do! Took the mechanic at the dealership almost an hour to remove the seat, remove both the side panels, disconnect all the harnesses, remove the plastic top plate above the battery, and remove the Tender harness ...................just to get at the inline fuse! ....................He couldn't believe, nor me, that someone would install it that way!)

Check the fuses first.
 
1 - 7 of 7 Posts
Top